söndag 6 mars 2011

.... ett sista glas champange.....

Jag lovar, man ska ju upp och jobba i morron....  Men först måste vi ju veta hur man öppnar skumpan! Skulle kanske börjat med den här. Är själv lite osäker på om jag verkligen höll flaskan i 45 graders vinkel.... Kan inte bestämma mig för om det är på allvar eller skoj. (Hur mäter man förresten 45 grader hemma i köket?)



Ja, ni har väl fattat att jag tänker avsluta dagen med lite roliga filmer. Det finns ju hur mycket som helst på Youtube. Det är väl kanske här som vi segelbloggare är som mest "eniga" - vi snor hela tiden från varandra och lägger upp samma filmer samtidigt! Fast nu blir det några av mina egna  favoriter, så fram med popcornen så kör vi. Se bara till att inte missa världens största fyrverkeri på "slutet"...

Skräck- och skönhetsupplevelse på samma gång! Galet vackert - och skrämmande

mmande

Världens konstigaste båt - eller vad det nu är.... Hade ingen aning om att denna/detta ens fanns.....



Å så ett sjölejon från Galapagos.... Det var hennes unge som nästan kröp upp i knät på mig.



Tävlingar, SRS-snack och teknik i alla ära men segling är trots allt ren och skär njutning! Love it!



Är ni fortfarande vakna? Jag lovar att så här mycket kommer jag inte skriva mer och så här långa inlägg ska ni slippa framöver, men kunde inte låta bli att "parta" loss lite för 1-åringen! Tack alla för att ni vill följa mig, C och Nefi på vår resa över de sju haven (?! nu har det nog blivt för mycket av både bloggande och cyberchampange.... )

Till sist - världens största fyrverkeri- tjoho!!!!

2 kommentarer:

STINAS INFORMATIVA sa...

Härligt med cyberchampagne, det blir ingen baksmälla av det.det kan vi dricka mycket av!

Ewa Luvö sa...

Skål Stina!!v Syns på söndag!