torsdag 10 mars 2011

...det finns några platser kvar......

.... följ med mig på Sjösportskolans Seglarmingel, KVINNA I FOKUS, 13 mars klockan 18.00 -20.30. Hjälp till så att vi når ut till så många tjejer som möjligt. Så alla ni som bloggar, twittrar eller finns på facebook - sprid detta vidare!

Linda Lindeau kommer och berättar om sin nyss avslutade segling till Antarktis tillsammans med
Milo Dahlman. Linda är den ensamstående tvåbarnsmamma som för ett par år sedan bestämde sig för att segla från Stockholm till Kanarieöarna och tillbaka tillsammans med sina barn. Nu har hon seglat till Antarktis, där världens tuffaste väderförhållanden råder, och hon lever på att hålla seminarier samt seglarkurser både i Sverige och i Grekland.

Linda lever sin dröm, lever du din?
Kom och låt dig inspireras av Linda på vårt seglarmingel söndagen den 13 mars kl 18.00 på Talattagatan 24, Göteborg. Det blir dryck och tilltugg i pausen, och flera av de organisationer som ordnar navigations- och seglarkurser för kvinnor kommer att finnas på plats för att presentera sin verksamhet.

Anmäl dig här!

Desssutom kommer Jorden Runt Seglar Klubben,  Svenska Kryssarklubben - Quinna ombord och ett nätverk för  kvinnliga idrottsledare. Kvällen inleds av Svenska Sjörädnings Sällskapet som bjuder på salen vi är i under kvällen.
Bilden är från Lindas blogg "Ta rodret kvinna"

Inga kommentarer: