måndag 22 mars 2010

Lite mera Indien?

Om det nu inte framgår, så är detta en av infarterna till Västra Gaathbergens nationalpark (är väl ungefär lika stor som halva Europa!). Här stannade vi för frukost, efter att ha åkt några timmar i soluppgången. Huset med "staketen" är restaurangen och huset bredvid är lokal mataffär/souvenirbutik/telegraf. Ni ska veta att detta är en local marketplace för många människor och "stakethuset" något av en kvarterskrog.

Jag hade precis vant mig vid att toaletten var samma sak som ett hål i golvet - och utan toapapper, det får man fixa själv. Här var det inga hål i golvet, här var det hål i väggen!!! Det är sant, golvet lutade ut mot en springa i väggen. Här nånstans gick gränsen, även för mig. Trots tigervarning *lol* blev det ett besök i buskaget.

Bortsett från detta var det en fantastisk upplvelse att vara på Indiens tak - Gaathplatån. Mycket varierad natur, och visst såg vi både tigrar och elefanter.
1 kommentar:

Johanna sa...

Hej Moster! Vilken fin blogg!, massa kul att läsa, fick dock rysningar när jag såg den där spindeln som inte bodde alls långt i från er! :)