torsdag 13 maj 2010

I väntan på Oset Race 2010

Dagen ägnas åt lite mental träning och "torrsegling" inför Oset Race på lördag. Läs gärna mer på Oset Race 2010.  Under tiden kan ni ju "gulla" med en av alla de tusentals - nä jag överdriver nog inte alls... ( i alla fall inte mycket) ödlor som vi såg på Galapagos.

Har kommit på att jag nog "reser" hela tiden! Antingen planerar jag, t ex genom att lära oss banan inför lördan. Eller genom att läsa om Mongoliet, som ska bli nästa resmål. Ja, förhandlingarna med C är inte slutförda ännu, men jag vittrar seger....

Ett annat sätt är att komma i håg det som man sett och upplevt, som ödlorna eller som....


de fanstastiska langusterna som fanns överallt! Vi pratar STORA en del 50 cm långa!!! Dessa åts tillsammans med vitlöksbröd och svalt öl i mängder. Vi drack, och drack och drack men blev aldrig på lyset. Kan ju bero på att ölen var i det närmaste alkoholfri!! På sätt och vis var ju det bra, och eftersom det inte fanns nåt vin att få tag i (i fall man inte var villig att betala enorma pengar) så kan ni räkna ut själva varför vi inte hade några större problem att gå upp tidigt på morgnarna. Nu behövdes det ju faktiskt inget annat "stimuli" än att bara vara där!

Inga kommentarer: