fredag 15 oktober 2010

...lite kinkig...

... fast ändå inte! Packar för att segla till Vinga i morgon. Enligt prognosen ska det bli perfekt väder, både när det gäller sol och vind. Fast rullar vädret på lite snabbare så hamnar vi i lite jobbigt väder. Enligt SMHI ska det blåsa 11-14 m/sek  på måndag och det vill man inte ha i nosen!!!!!

Det löser sig; säger alltid C, och det gör det ju så klart. Förra året (några veckor senare) gick vi också till Vinga sista helgen. Motorn la av, pga tamp i propellern, och vi hade sydlig vind 11-14 m/sek. Hur kul var det???? Vi tog oss därifrån, tack vare C, men jag ringde Sjöräddningen innan, som lovade möta upp oss vid Björla hamn. Vi lyckades ta oss in själva så dom slapp men det kändes ändå tryggt att dom fanns.

Kinkig är jag för att min stukade fot inte blir bättre. Stultar omkring och har ingen ordning på haltandet! Om jag haltar för att det gör ont i ena foten så överbelastar jag snart den andra foten. Gör jag det inte så gör det dj-igt ont - i den onda foten. Så det blir ett mischmasch = stult! Har börjat linda den igen (Tack Stina!) och hoppas att svullnaden lägger sig.

Det ska i alla fall bli skönt att komma ut i morgon, behöver både lite "HAV" och ett avslut på seglingssäsongen.

Nu kanske ni undrar varför pelikanerna kom in? (Kortet tog jag på Galapagosöarna). Anledningen är att jag funderar på det fortsatta bloggandet. Det finns ju gränser på "torrseglingen", så jag funderar på att antingen lägga ner elller ändra om den till lite mer vardagsfunderingar/kluringar. Lite mer böcker och mat. Sen får väl seglingen komma tillbaks till våren.
Finns intresse så svara antingen i kommentarerna eller på facebook eller Twitter.

1 kommentar:

Stina Jansson sa...

jag tycker det är roligt att läsa din blogg, men det skall vara roligt att skriva också.